Supply Chain Management

resultaten

Strategie

Supply chain management vereist een doordachte strategie. Kiest u voor kosten efficiënt, responsive of innovatief of een combinatie daarvan.

Interim Supply Chain Management

Als interim supply chain manager verleen ik tijdelijke en extra ondersteuning voor het realiseren van verbeter projecten. Snel schakelen, stevige kennis en ervaring zijn dan van groot belang.

Supply chain Optimalisatie

In een sector waar marges onder druk staan en bedrijfsinnovatie een harde voorwaarde is om te kunnen blijven concurreren, is het streven naar een optimale value chain een absolute voorwaarde.

Competenties

 • Strategisch

  Ontwikkelen global supply chain scenario’s. Locatie optimalisatie modellen. Herdefiniëren Supply chain functionaliteiten. Ontwerp logistieke concepten. Mid sized fusie, outsourcing en sourcing.

 • Logistiek Management

  Vervulling lijnfuncties, waaronder Supply chain manager, Warehousing, Transport, Distributie en Operations. Zitting in management teams. Gewend om met de stuurvariabelen tijd, geld en kwaliteit in politiek gevoelige omgevingen succesvol en daadkrachtig te opereren.

 • Operationeel

  Optimalisatie van uw value chain van Inkoop tot levering bij uw klant. Zorgdragen voor balancering van uw supply chain middels bewezen concepten zoals Goldratt. Gedegen proces – en arbeid analyse biedt u inzicht in de operationele performance van uw organisatie.

 • Software Implementaties

  Uitvoering en ondersteuning vanuit uw business bij software implementaties van warehouse, transport en service systemen. Kennis op het gebied van SAP, Baan, Navision. Exact, SAP Business One, Sattstore.

Zoekt u tijdelijke ondersteuning of staat U aan de vooravond van een stevige verandering? Neem vrijblijvend contact op.