Performance Management

productiviteit

Processen

Performance management begint met goede proces – en arbeid analyse die u inzicht biedt in de operationele performance van uw organisatie. Zijn uw processen nog afgestemd op hun oorspronkelijke functies? Worden ze nog uitgevoerd zoals bedoeld?

Systemen

Management systemen zorgen dat uw doelstellingen transparant en meetbaar gevolgd kunnen worden. Het PDCA principe is de basis van elke management systeem.

De Menselijke Factor

Bij veranderingen in organisaties is het streven naar continue verbeteren het uitgangspunt om duurzame resultaten te bereiken. Uw personeel, hun kennis, ervaring en attitude vormt de kritische succesfactor om dit te bereiken.

Bij veranderingen in organisaties is het streven naar continue verbeteren het uitgangspunt om duurzame resultaten te bereiken. Uw personeel, hun kennis, ervaring en attitude vormen de kritische succesfactoren om dit te bereiken.

Competenties

 • Sensitief

  Effectief kunnen opereren in ‘politiek’ gevoelige omgevingen met de stuurvariabelen tijd, geld en kwaliteit.

 • Communiceren

  Onbevangen openstaan voor de diverse opvattingen in de organisatie. Transparant in verwachtingen. Objectief en gericht op feiten.

 • Empathisch

  Mijn inlevingsvermogen in andere mensen is goed ontwikkelt, waardoor medewerkers zich snel vertrouwd en gesteund voelen. Hierdoor daalt de ‘weerstand’ in de organisatie snel zodat de benodigde veranderingen gerealiseerd kunnen worden.

 • Leiderschap

  Duidelijke visie en afgeleide doelstellingen. Resultaat georiënteerd. Het nemen van initiatief, goede probleemanalyses en het organiseren van het werk waarbij het belang van de klant centraal staat.

 • Domeinkennis

  Projecten uitgevoerd op het gebied van o.a. : Bottom line performance verbeteringen, Navision implementatie, Lean manufacturering, Sap Business One.

Zoekt u tijdelijke ondersteuning of staat U aan de vooravond van een stevige verandering? Neem vrijblijvend contact op.