Supply Chain Management

ereader_book2

Strategie

Het kiezen van de juiste supply chain strategie is de basis voor  het succes van uw organisatie. Kiest u voor kosten efficiënt, responsive of innovatief of een combinatie daarvan.

Interim Supply Chain Management

Continuiteit is voor elke organisatie van groot belang. U kan tijdelijk behoefte hebben aan extra ondersteuning voor het realiseren van verbeter projecten. Snel schakelen, stevige kennis en ervaring zijn dan van groot belang.

Supply chain Optimalisatie

In een sector waar marges onder druk staan en bedrijfsinnovatie een harde voorwaarde is om te kunnen blijven concurreren, is het streven naar een optimale value chain een absolute voorwaarde.

cityview

Competenties

 • Strategisch

  Ontwikkelen global supply chain scenario’s. Locatie optimalisatie modellen. Herdefiniëren Supply chain functionaliteiten. Ontwerp logistieke concepten. Mid sized fusie, outsourcing en sourcing.

 • Logistiek Management

  Vervulling lijnfuncties, waaronder Supply chain manager, Warehousing, Transport, Distributie en Operations. Zitting in management teams. Gewend om met de stuurvariabelen tijd, geld en kwaliteit in politiek gevoelige omgevingen succesvol en daadkrachtig te opereren.

 • Operationeel

  Optimalisatie van uw value chain van Inkoop tot levering bij uw klant. Zorgdragen voor balancering van uw supply chain middels bewezen concepten zoals Goldratt. Gedegen proces – en arbeid analyse biedt u inzicht in de operationele performance van uw organisatie.

 • Software Implementaties

  Uitvoering en ondersteuning vanuit uw business bij software implementaties van warehouse, transport en service systemen. Kennis op het gebied van SAP, Baan, Navision. Exact, SAP Business One, Sattstore.

Invulling van functies binnen de supply chain op interim basis, begeleiden software implementaties of advies en begeleiding op strategisch niveau